Dit zeggen deelnemers na de slaapcursus: 

“Ik let meer op een evenwichtige balans in mijn leven, ik trek eerder een grens als het me te veel wordt. Daardoor voel ik me rustiger en slaap ik beter in”.
Ayse, 56 jaar

“Ik ontdekte dat ik veel te geforceerd bezig was om in slaap te komen. Het kostte me enige tijd om dit echt los te laten, nu heb ik meer vertrouwen en slaap ik een stuk beter”.
Petra, 36 jaar

“Ik kwam er in de cursus achter dat ik veel te vroeg naar bed ging. Dat paste niet bij mijn biologische klok, daardoor lag ik uren wakker en raakte mijn hele slaapritme verstoord. Nu ga ik later en ik slaap weer als een roosje”.
Hans, 39 jaar

 “Ik heb het gevoel van ontspannen liggen en mezelf in slaap laten ‘vallen’ weer teruggevonden”.
Erik, 53 jaar

“van alle ontspanningsoefeningen gebruik ik er één en daar word ik heel rustig van”.
Sanne, 15 jaar

 “Ik heb heel druk en veeleisend werk, dat spookte nog door mijn hoofd als ik inbed lag. Ik heb geleerd deze piekergedachten te stoppen en naar een ander moment te verplaatsen”.
Marieke, 41 jaar

“Ik heb veel geleerd over het slaappatroon bij ouderen. Daardoor kon ik beter accepteren dat ik regelmatig wakker werd en daardoor sliep ik ook weer gemakkelijker in”
Fien, 78 jaar

“Ik begon slecht te slapen toen ik voor mijn studie een scriptie moest schrijven en daarna sliep ik steeds slechter en ging ik steeds meer moeite doen om te slapen. Met eenvoudige oefeningen als ‘de gedachtenstop’ en ‘ademgewaarwording’ kon ik de slaap weer vatten.
Harrie, 23 jaar